Hunde på Camping

 

Hunde er selvfølgelig altid velkomne på Bygholm Camping. Din hund har gode mulighedder for gåture til skov, sø og strand.

I Østerild 10 min. kørsel fra Bygholm Camping ligger hundeskoven som er indhegnet, så hundene kan springe frit omkring uden snor og få brugt deres sanser. Inde i hundeskoven er der placeret nogle borde og bænke, som man kan hvile sig på mens hundene leger.

Kåglanding i Amtoft Vig ligger 850 m fra campingpladsen, hvor man også kan gå en dejlig tur med sin hund og den kan få en tur i vandet.

Nogle børn og voksne er bange for hunde, så selvom du ved, at din hund bare gerne vil hilse på og snuse lidt, skal du lige være opmærksom på, om de andre feriegæster har lyst til at hilse på den.
Hunde må ikke medtages på toiletter eller i køkkenet. Ligeledes må din hund ikke komme bag det grønne hegn ved swimmingpoolen.
Af hensyn til andre, er det dit ansvar, at hunde ikke gør eller er til gene for andre, og at hunden altid føres i snor.
Vi har opsat hundekroge til at ”parkere” din hund når du er inde og handle i butikken eller benytter facilitetsbygningen.
En anden ting, du som hundeejer skal huske, er at samle hundens efterladenskaber op i en plasticpose og smide det i en skraldespand.